Погода в Україні на сьогодні / фото Pixabay

Сьогодні, 18 вересня, в Україні різко зіпсується погода: налетять дощі з грозами, а на заході країни значно похолоднішає.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, у західних областях України сьогодні буде найхолодніша погода. Тут вдень стовпчики термометрів покажуть лише +11°...+14°. Небо буде затягнуте хмарами, очікується похмура й дощова погода. На Закарпатті дощі будуть з грозами.

Відео дня

На півночі України тепло розподілиться нерівномірно. У Житомирській та Київській областях буде лише +12°...+15°, а в Чернігівській і Сумській областях повітря прогріється до більш комфортних +18°...+21°. Повсюдно очікуються дощі, на Сумщині - з грозами.

У центральних областях також очікуються температурні контрасти. Тут найпрохолодніше буде у Вінницькій області - до +16°. У Черкасах, Полтаві та Кропивницькому стовпчики термометрів покажуть +21°...+23°, а на Дніпропетровщині температура підніметься до +24°...+25°. Також повсюдно очікуються дощі, місцями - з грозами.

Жителів східних областей 18 вересня чекає невелика хмарність. На Харківщині пройдуть дощі, а температура буде близько +24°. У Луганській і Донецькій областях очікується від +26° до +29°.

На півдні України сьогодні традиційно буде найтепліше. Температура підніметься до +26°...+30°. У Запорізькій області очікуються грози, на Херсонщині - невеликі дощі.

Погода в Україні 18 вересня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: