Сьогодні по Київщині та у Києві істотних дощів не обіцяють, можна насолоджуватися красою осені / фото УНІАН

Сьогодні синоптики обіцяють, що для Києва та жителів області настане один з рідкісних за останній час днів - коли рясних дощів не прогнозують.

Значить, можна сміливо планувати на цей день прогулянки, щоб насолодитися "золотою" осінню, адже вона неймовірно красива в столиці. Укргідрометцентр зранку уточнив, що 27 жовтня для українців проходитиме "без істотних опадів".

Сьогодні по Київщині синоптики обіцяють 12-17° тепла, у Києві буде середній показник температури - близько 15°. Можлива хмарність з південно-західним вітром, швидкістю 7-12 м/с.

Відео дня

Станом на 07:00 ранку в серці України Києві було 11°. Відчувалася  вологість на рівні 95%. Показник атмосферного тиску складав 734 мм. рт.ст.

Синоптики розкрили, якою ця осінь буде у листопаді

На днях Український гідрометцентр поділився коротким кліматичним описом погодніх умов, яких слід очікувати у листопаді - останньому місяці сезону, яким завершиться осінь 2023 року. 

За даними синоптиків, середня місячна температура повітря цього місяця зазвичай становить 0-4° тепла, тоді як максимальні показники можуть доходити до 6-24° тепла, а у Криму навіть до 29°. Деталі про те, якою буде погода у листопаді - читай тут.

Вас також можуть зацікавити новини: