6 листопада на Львівщині буде вітряно / фото ua.depositphotos.com

На сьогодні, 6 листопада, у Львові та Львівській області оголошено штормове попередження. Про це свідчать дані Львівського регіонального центру з гідрометеорології.

За даними синоптиків, сьогодні тут очікуються сильні пориви вітру. 

"По місту Львову... вранці та вдень 06 листопада пориви вітру 15-20 м/с (південно-східного з переходом на південно-західний)", - йдеться у попередженні.

Відео дня

Також, за даними синоптиків, аналогічна ситуація очікується і на Львівщині. 

"На добу 06 листопада місцями пориви вітру 15-20 м/с (південно-східного з переходом на південно-західний)", - повідомили в гідрометцентрі.

Через негоду оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Погода у Львові та області - прогноз на 6 листопада

За даними Львівського гідрометцентру, 6 листопада погоду в регіоні визначатиме південна частина циклонічної депресії з центрами над північчю Європи.

У Львівській області очікується хмарна погода з проясненнями. Вдень без істотних опадів. Вітер буде південно-західний, 9-14 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень становитиме 9-14° тепла.

У Львові також очікується хмарна погода з проясненнями. Вдень без істотних опадів. Вітер очікується південно-західного напрямку, його швидкість становитиме 9-14 м/с, а вранці та вдень пориви сягатимуть 15-20 м/с. Вдень стовпчики термометрів покажуть 11-13° тепла.

Синоптики також зауважили, що під час дощів очікується погіршення видимості.

Вас також можуть зацікавити новини: