В Україні очікуються дощі та похолодання / фото Adina Voicu / Pixabay

Протягом найближчих двох діб в Україні очікується зміна синоптичної ситуації, а з понеділка - зниження температури. Про це попереджає Український гідрометцентр.

Сьогодні, за даними синоптиків, в Україні очікується тепла та без опадів погода з температурою вдень 18-24°.

Температура у неділю вночі знизиться до 8-14°, вдень очікується 17-22°, на Одещині повітря прогріється до 25°, а у західних та північних областях очікується похолодання до 12-17°.

Відео дня

У понеділок, 16 жовтня, по всій Україні очікується зниження температури на 3-5 градусів.

Також, за даними Укргідрометцентру, 15 жовтня в західних, північних та місцями в центральних областях, а 16 жовтня  - на більшій частині території країни пройдуть дощі.

15 жовтня вдень в західних областях, а у понеділок на заході та півдні країни місцями очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

Похолодання в Україні

Про зміну погоди в Україні каже й синоптик Ігор Кібальчич. За його словами, поступова зміна атмосферної циркуляції призведе до зниження температури повітря в неділю у західних та північно-західних областях. Похолодання на початку наступного тижня пошириться на всю територію нашої країни. За його прогнозом, вже у неділю у західних областях температура впаде до +8°...+13°.

Вас також можуть зацікавити новини: