Сьогодні в Україні будуть невеликі морози / фото УНІАН, Андрій Горб

Сьогодні в Україні стане трохи прохолодніше, у порівнянні з п'ятницею. Практично по всій країні температура коливатиметься в межах -1°...+1°, лише на півдні традиційно буде трохи тепліше. Опади змішаної фази очікуються на сході та північному сході України.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, жителів західних областей сьогодні порадує зимове сонечко. Тут очікується мінлива хмарність. Температура протягом дня коливатиметься від -1° до +1°, лише на Закарпатті буде прохолодніше - до -2°...-4° вдень.

Відео дня

На півночі України сьогодні буде похмуро. У Чернігівській області очікується мокрий сніг з дощем. У Сумській області температура вдень буде від -2° до -4°, очікується невеликий сніг, а на решті території - від -1° до +1°.

Читайте такожНа вихідних в Україну повернутися невеликі морози-прогноз

У центральних областях погода буде такою ж. Тут небо буде затягнуте хмарами, а денна температура очікується на рівні -1°...+1°.

На сході України сьогодні очікуються опади у вигляді мокрого снігу з дощем. Вдень, як і в інших регіонах буде -1°...+1°.

На півдні сьогодні буде найтепліше. Тут плюсова температура очікується як вдень, так і вночі. Стовпчики термометрів покажуть + 2°...+4°. Опади та похмура погода очікуються лише в Криму. На решті території буде мінлива хмарність.

Нагадаємо, раніше кліматолог розповіла, яка погода буде влітку 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: