фото из соцсети

Нагадаємо, в передмісті Маріуполя 1 грудня підірвалася на розтяжці група російських найманців, в результаті чого загинув десантник з Росії, і ще близько 15 бойовиків ростовських найманців отримали поранення. Про це повідомило мордовське інформагентство INFO-RM з посиланням на друзів загиблого російського найманця з позивним "Самурай", передає glavnoe.ua.

фото из соцсети

"Загін, в якому служив 22-річний Самурай, здійснював перехід з Донецька. "Самурай" йшов на чолі загону і не помітив розтяжку. "Після вибуху здетонував і гранатомет "Муха", який ніс уродженець Ічалківського району Мордовії. Молодий хлопець загинув на місці, ще 15 (інформація уточнюється) його товаришів по службі були поранені. Кому з бійців осколками відірвало руку", - наголошується в повідомленні.

фото из соцсети

За даними агентства, воювати проти українських військових найманець поїхав місяць тому через Ростов-на-Дону з групою з 15 осіб.

Відео дня
фото из соцсети

У групі "Російська православна армія" в соцмережі "ВКонтакте" також повідомляється про загибель "Самурая" - Григорія Сурайкина.

Читайте такожСБУ спіймала членів угруповання "Сват"

Згідно з інформацією на особистій сторінці у "ВКонтакте", убитий найманець, родом з міста Саранськ, 1992 року народження, проходив строкову службу в 2010-2011 роках в 11-й окремій десантній штурмовій бригаді, в/ч 32364.

На сторінці багато фото Григорія Сурайкина зі зброєю в руках під час перебування на тимчасово підконтрольних російським бойовикам територіях Донбасу. Деякі фото супроводжуються текстом типу "проженемо з Новоросії фашистсько-бендерівський непотріб".

фото из соцсети