Поклонська вірить, що українці хочуть зберігати традиції окупанта / УНІАН

Екс-керівник так званої "прокуратури" окупованого Криму і депутат російської Держдуми Наталія Поклонська видала нову абсурдну заяву, назвавши «Україну окраїною Росії»

Уривок інтерв'ю Поклонської опублікований на сторінці pani Walewska в Twitter.

Читайте також"Як у пивбарі": в мережі висміяли фото Путіна зі свитою в Криму

Відео дня

"Україна – це Росія. Україна – це окраїна Росії. І там живуть люди, такі ж як і ми. І вони хочуть жити під мирним небом. Вони хочуть, щоб діти ходили в школу і їх спокійно зустрічати вдома, не переживаючи, що дитина не повернеться. Вони хочуть розмовляти рідною російською мовою", - сказала вона.

Також Поклонська заявила, що Росія, Україна, Білорусь – неподільні.

«Вони хочуть зберігати наші традиції, вони хочуть вивчати нашу історію, вони хочуть 9 травня виходити на парад разом з ветеранами Великої вітчизняної війни. Повірте мені, вони цього хочуть. Я переконана, що Росія, Україна і Білорусь – вони не подільні. Ми один народ, ми нічим не відрізняємося один від одного. Ми не можемо розвиватися і процвітати окремо один від одного», - запевнила вона.

'Стара в маразмі': в мережі висміяли Поклонську, яка назвала 'Україну – окраїною Росії'

Як повідомляв УНІАН, Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що в прокуратурі Автономної Республіки Крим підписано повідомлення про підозру Поклонській про порушення законів і звичаїв війни.