1 листопада Росія ввела санкції щодо 322 громадян і 68 компаній з України \ dengi-info.com

Уряд Росії оприлюднив доповнений антиукраїнський санкційний список, тепер у ньому 75 юридичних і 567 фізичних осіб.

Читайте такожРосія розширила антиукраїнський санкційний список

Про це повідомляється на сайті російського уряду. Відзначається, що «з метою протидії недружнім діям щодо російських громадян і юридичних осіб з боку України, зняття обмежень, введених раніше українською стороною щодо цих осіб, і нормалізації двосторонніх відносин постановою Уряду від 1 листопада 2018 року №1300 було введено спеціальні економічні заходи щодо фізичних і юридичних осіб України».

Відео дня

Передбачалося блокування (заморожування) безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборона на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі Росії. Введені санкції поширювались на 322 фізичних особи і 68 юридичних осіб.

Підписаною сьогодні постановою списки фізичних і юридичних осіб, щодо яких застосовуються спеціальні економічні заходи, розширено загалом більш ніж на 200 осіб і організацій.

Текст урядової постанови зі списками можна побачити за посиланням:

Як повідомляв УНІАН, 22 жовтня президент Росії Володимир Путін підписав указ «Про застосування спеціальних економічних заходів у зв'язку з недружніми діями України щодо громадян і юридичних осіб Російської Федерації».

Уряду РФ було доручено визначити переліки фізичних і юридичних осіб, щодо яких застосовуються санкції.

1 листопада Росія ввела санкції щодо 322 громадян і 68 компаній з України.