ТСК щодо нападів на активістів проситиме про продовження строку своєї роботи / фото УНІАН

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів проситиме про продовження строку своєї роботи.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова ТСК, позафракційний народний депутат Борислав Береза.

Читайте такожНовий підозрюваний у справі Гандзюк зараз перебуває в Домінікані - нардеп

Відео дня

"Відбулося засідання ТСК. Заслухали Дмитра Булаха з Харькова, на якого був напад 30 серпня, та отримали звернення громадських організацій щодо провалу розслідувань нападів на громадських активістів на Харківщині", - зазначив депутат.

Крім того, повідомив Береза, на засіданні ТСК заслухали громадського активіста з Тернополя Ігоря Турського, на якого було здійснено напад та який був поранений ножем.

"По цій справі також були заслухані представники прокуратури та Нацполіції Тернополя та Тернопільської області. Всі висновки з цього питання буде оприлюднено пізніше у звіті ТСК", - додав він.

Береза також зауважив, що члени ТСК одноголосно проголосували за оприлюднення їхнього проміжного звіту у ВР та за те, аби просити продовжити строк роботи ТСК.

Наступне засідання, повідомив він, відбудеться 28 січня об 11.00 у Комітеті ВР з питань запобігання і протидії корупції.

"Проміжний звіт буде обговорено на цьому засіданні. Воно пройде в закритому режимі", - зауважив депутат.