Букін повідомив про відсторонення директорів двох оборонних підприємств \ фото УНІАН

Директор держпідприємства "Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. А. Морозова" Олексій Бабич і директор держпідприємства "Ізюмський приладобудівний завод" Сергій Філоненко відсторонені від своїх посад.

Читайте такожНАБУ порушило кримінальну справу через розкрадання в оборонній сфері (відео)

Про це "Цензор.НЕТ" повідомив генеральний директор "Укроборонпрому" Павло Букін. "У зв'язку з суспільним резонансом, викликаним оприлюдненням інформації програми "Наші гроші", та для забезпечення належних умов для відповідного розслідування правоохоронними органами відсторонити від посади директора ДП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. А. Морозова" Бабича О. А. та директора ДП "Ізюмський приладобудівний завод" Філоненко С. В.", - повідомив Букін.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, журналісти програми "Наші гроші" оприлюднили дані про те, що Ігор Гладковський, син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, разом з Віталієм Жуковим і Андрієм Кугою через фірми-"прокладки" постачали оборонним підприємствам контрабандні російські деталі або деталі з українських військових частин за завищеними в два-чотири рази цінами.