Крим переживає політику окупації вже протягом 5 років / фото УНІАН

Президент Російської Федерації Володимир Путін у своєму ближньому колі вже шкодує, що наказав окупувати Крим.

Про це у ефірі телеканалу "Прямий" заявив народний депутат України, уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, посилаючись на свої джерела.

Читайте такожУ Держдепі розповіли, що Україна має робити для повернення Криму

Відео дня

«Тепер для Путіна просто немає виходу. У нас зараз, до речі кажучи, різні служби цікавлять нашу думку: як ви думаєте, Путін міг би піти з Криму, не втративши обличчя? Немає такого шляху, просто немає. А Путіну визнати, що він зробив помилку? Він, до речі, в своєму колі про це вже і каже. Це у нас точні відомості. Каже так, я вам точно скажу. Це перевірені джерела. Він каже: "Ми з Кримом зробили помилку, але цього ми визнавати не будемо". Ось така ось концепція», – сказав Джемілєв.

Він впевнений, що для Путіна піти з Криму - це «просто політичне харакірі». «Він уже на цьому зробив стільки собі реноме. Він як збирач руських земель. А тут сказати "я помилявся"? "Помилявся" можуть сказати тільки мужні люди. Є така чеченська пісня: "помиляються всі, але тільки справжній чоловік може сказати: я був неправий". Але в Кремлі таких чоловіків немає. Я в цьому впевнений», - додав Джемілєв.