Ляшко зірвав засідання уряду / фото УНІАН

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман після скандального візиту на засідання уряду фракції Радикальної партії розпорядився допомогти літній жінці, про яку згадав голова радикалів Олег Ляшко.

Гройсман попросив про це під час обговорення ідеї зробити засідання Кабміну закритими на період виборчої кампанії, пише "Цензор.НЕТ" і публікує відео.

"Мені пишуть, що вони взяли бабусю похилого віку. Вона ледве-ледве сюди дійшла. До речі, подивіться за бабусею там. Може, додому відвезіть, чим допомогти, подивіться... Шкода, коли людей простих використовують... Я що, не знаю, що є багато людей, які потребують кращого життя? Відкрили мені Америку, бл...", - сказав прем'єр.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 20 березня, лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з групою народних депутатів перервав засідання Кабінету міністрів, вимагаючи не продовжувати контракт з головою правління національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим.

"На якій підставі Ви продовжуєте контракт із Коболєвим? Ви для чого продовжуєте контракт?", - запитував Ляшко у Гройсмана. Після нетривалої перепалки прем'єр надав Ляшку слово для виступу. Голова Радикальної партії запропонував не продовжувати контракт з Коболєвим, а також скасувати рішення про підвищення цін на газ для населення.