У засіданні Верховної Ради було оголошено перерву на 15 хвилин через протистояння в сесійній залі.

Як передає кореспондент УНІАН, під час Години запитань до уряду лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до Кабінету міністрів з питанням щодо виплати зарплат, зокрема працівникам колективу Одеського національного медичного університету.

"Я вимагаю від вас припинити виплати керівництву Міністерства охорони здоров’я, керівництву "Укравтодору", поки не заплатять роботягам зарплати", - заявив Ляшко.

У відповідь слово взяв прем’єр-міністр Володимир Гройсман та повідомив, що уряд ухвалив рішення про службову перевірку причин невиплати зарплат в одеському університеті.

Під час відповіді Гройсмана Ляшко та представники його фракції піднялися зі своїх робочих місць та швидко пішли до урядової ложі.

Читайте такожСкандал з Ляшком: Аваков пропонує "закрити" засідання Кабміну перед виборами

Коли вони підіймалися сходинками між президією та ложею, сталася штовханина, зокрема за участю народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Ігоря Побера.

"Радикалам" все ж вдалося підійти безпосередньо до урядовців і Гроймана, у їхню ложу, де також сталася штовханина, зокрема за участю депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

В результаті голова ВР Андрій Парубій оголосив перерву в засіданні.

Після перерви він назвав такі події зневагою до парламенту і надав слово Гройсману, який повідомив Ляшку, що доручив розібратися з питаннями щодо виплати зарплат.

Ляшко все одно продовжив сперечатися з Гройсманом, але пізніше він і представники його фракції пішли з урядової ложі, і Година запитань до уряду продовжилася.

Як повідомляв УНІАН,  20 березня лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з групою народних депутатів перервав засідання Кабінету міністрів, вимагаючи не продовжувати контракт з головою правління національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим.

"На якій підставі Ви продовжуєте контракт із Коболєвим? Ви для чого продовжуєте контракт?", - запитував Ляшко у Гройсмана. Після нетривалої перепалки прем'єр надав Ляшку слово для виступу. Голова Радикальної партії запропонував не продовжувати контракт з Коболєвим, а також скасувати рішення про підвищення цін на газ для населення.