Коломойський бачить переможцем на президентських виборах «кого завгодно, тільки не Порошенко» / фото УНІАН

Бізнесмен Ігор Коломойський не вважає Порошенка успішним президентом, тому він повинен дати дорогу іншим політикам.

Про це він заявив в інтерв'ю, опублікованому УНІАН.

«Я вважаю, що якщо політик не успішний, то він повинен давати дорогу іншим, які будуть працювати на користь країни. Якби в країні було б не 116 млрд ВВП, а, як у Польщі, 630, то я б сказав: «Нехай він буде ще п'ять років, може, він зробить трильйон двісті». А коли ми з 220 млрд отримали 116 (я не кажу, що Янукович хороший чи поганий, але при ньому було 220)... Так, агресія, так, війна, так, сепаратизм, так, Донбас, втрата Криму... Але він же знав, куди йде? І краще не стало. Тому потрібно поступатися дорогу комусь іншому, більш здатному», - вважає Коломойський.

Відео дня

Читайте такожКоломойський про Порошенка: він з першого дня президентства діяв аморально

За його словами, в України немає додаткових п'яти років, щоб подивитися, що вийде у Порошенка чи не вийде. «Зараз не вийшло. П'ять років - достатній термін, щоб подивитися, чи здатна людина щось зробити, чи не здатна», - додає бізнесмен.

Коломойський бачить переможцем на президентських виборах «кого завгодно, тільки не Порошенка». «Я не кажу про всіх, але про першу п'ятірку. Ну, ще Бойко викликає у мене великі сумніви, тому що він дуже відверто отримує інструкції в Москві. А всі решта українських політиків - усі більш-менш гідні», - уточнює бізнесмен.

При цьому Коломойський вважає, що поразка в президентських перегонах для Порошенка «подібна смерті». «Він не може відірватися від влади, від цього корита, і спокійно піти», - додав бізнесмен.

Нагадаємо, у листопаді минулого року Ігор Коломойський в інтерв'ю Соні Кошкіній розповів про те, кого вважає фаворитами на майбутніх президентських виборах.