Складний період у житті Турчинова проявиться в трьох речах \ УНІАН

Сьогодні, у день виборів-2019, секретар РНБО Олександр Турчинов 31 березня святкує свій день народження.

Читайте такожАстрологи дали прогноз на вибори в Україні: кому зірки віщують перемогу (відео)

Астролог Влад Росс в коментарі Главреду розповів, що обіцяють зірки політику. "Якщо аналізувати гороскоп Турчинова, то можна впевнено сказати, що у нього починається дуже гнітючий період", - зазначив астролог.

Відео дня

За словами Росса, цей складний період у житті Турчинова проявиться в трьох речах.

"По-перше, найближчим часом на нього може з'явитися серйозний компромат, який спровокує гучні розгляди. По-друге, його чекають численні слідства і суди. Зокрема, з приводу справ, пов'язаних із Майданом, в тому числі розстрілів на Майдані під час Революції Гідності. По-третє, для Турчинова не пройде безслідно корупційний скандал, пов'язаний із закупівлями у Росії запчастин для військової техніки контрабандними схемами, в якому опинився замішаний син його першого заступника. Ця історія зачепить Турчинова. Все це буде складатися у вкрай негативну картину для нього", - пояснив експерт.

Після виборів в Україні Олександра Турчинова, поза всяким сумнівом чекає звільнення з посади – з посади секретаря РНБО, переконаний астролог.

"У його річному гороскопі Місяць з'єднається з Сатурном, що завжди є ознакою падіння з висот і зняття з посади. Тому він неминуче втратить посаду", - сказав він.

"Однак складність періоду для Турчинова, в першу чергу, буде пов'язана з наслідками й судами. Але потрібно відзначити, що у в'язницю він не сяде. Хоча його ім'я часто будуть згадувати в контексті розслідувань, і буде маса проблем в його політичній діяльності і роботі", - резюмував Росс.