Астролог розповів, коли і де відбудуться дебати між Зеленським і Порошенком / колаж УНІАН

Якщо дебати між кандидатами Петром Порошенком і Володимиром Зеленським відбудуться, то станеться це найімовірніше 19 квітня.

Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

Читайте такожАстролог розповів про плани Путіна на Донбасі

Відео дня

"У цей день у Володимира Зеленського буде більше шансів провести дебати гідно. А якщо ще дебати відбудуться на стадіоні, то це буде повний розгром Петра Порошенка. Однак, за моїми прогнозами, більш вірогідним видається варіант дебатів у студії. Порошенко не захоче зустрічатися на стадіоні, тому що студія – це для нього звичний, зручний і виграшний майданчик, де буде модерувати Казарін, який буде ставити зручні запитання. Однозначно, в студії буде більше шансів у Петра Порошенка виступити гідно", - розповів він.

За його словами, 19 квітня – більш сприятливий для Зеленського день, коли зірки будуть сприяти його успіху.

"Саме в цей, а потім і 21 квітня Уран з'єднається з Сонцем, де Сонце – це харизма, влад, царство, а Уран – це планета, яка управляє Водолієм, тобто як раз знаком Зодіаку Володимира Зеленського. Тому 19 числа у нього будуть всі можливості провести дебати на висоті, перемогти в них. Однак на ці дні його гороскоп такий, що якщо дебати пройдуть не дуже благополучно для нього, 21 квітня він все одно, за всіма ознаками, має перемогти у другому турі виборів", - пояснив астролог.

Читайте такожАстролог пояснивши, чому Порошенку не судилося закінчити війну на Донбасі

Росс вважає, самі дебати, коли б вони не відбулися, вже нічого не змінять істотно. Тому що кожен українець вже, в принципі, визначився зі своїм вибором.

"Навіть якщо штаб Порошенка зараз вивалить в мережу це нібито компрометуюче відео, де Зеленський то з Путіним, то з Медведєвим, то з кимось ще курить марихуану або щось там нюхає (чи що вони там ще придумають), то це вже ні на що не вплине. Володимир Зеленський вже президент. Без варіантів", - додав експерт.

На його думку, дебати, в будь-якому випадку, відбудуться.

"Володимир Зеленський заявив про те, що буде брати участь у них, значить, дебати будуть. Так і 31 грудня він оголосив, що йде в президенти – і пішов. Тут буде так само: він сказав, значить, зробить. А Порошенко і так, як відомо, дуже зацікавлений в дебатах. Так що залишається тільки чекати конкретики", - резюмував він.