Інавгурація Зеленського відбулася 20 травня \ УНІАН

Інавгурація Володимира Зеленського сталася під руйнівним 10-м градусом Лева.

Читайте такожХто стане прем'єр-міністром: астролог назвав несподіваного кандидата

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс. "Ніби хтось нашептав спікеру Верховної Ради Андрію Парубію, щоб він затягував процес. Найкращим моментом для вручення булави президента був час з 10.02 до 10.08, коли була "королівська комбінація планет. Проте усе сталося з 10.20 за 10.25, коли сходив жебрацький руйнівний градус Лева. І підписання президентської присяги, і підняття булави, і винесення штандарта – все сталося під цим руйнівним градусом", - сказав астролог.

Відео дня

Росс пояснив, про що це говорить. "Це градус – небезпеки для життя. Завжди важлива хвилина сходження градуса, і символом цього моменту був Чоловік, якого на налигачі тягнуть на ешафот. Після такої інавгурації Зеленському потрібно бути гранично обережним і берегтися від кілерів, тому що велика ймовірність замахів на його життя. Переконаний, що замахи на новообраного президента будуть", - зазначив експерт.

За його словами, Володимир Зеленський зможе всі ці небезпеки подолати. "Так, це вимагає неймовірних зусиль з його боку, але результат буде позитивний. Зеленський, як брила, зуміє вистояти. Ще одним символом цього градусу є Піраміда в пустелі. Над пірамідами не владні ніякі сили руйнування, навіть час. Тому президент України зможе подолати все це і вистояти, як піраміда, яка крізь віки і роки залишається непорушна", - упевнений Росс.

У будь-якому випадку, на думку астролога, з огляду на інавгурацію Зеленського при такому несприятливому градусі Лева, буде неминуче протистояння між президентом і парламентом.

"Воно вже почалося, що ми бачили під час виголошення інавгураційної промови. Тепер вже хто кого: або він – Верховну раду і корупціонерів, або вони його", - сказав астролог.

Експерт додав, що Зеленський може стати останнім президентом України з такими великими повноваженнями.

"Якщо Верховна Рада прийме закон про імпічмент, Зеленський стане першим, хто може від цього закону постраждати. До того ж, під час церемонії відлетіло з подушечки посвідчення президентаУкраины, що можна розцінювати як знак небезпеки дострокового відходу з поста з тих чи інших причин", - зазначив астролог.

Руйнівний градус, за словами астролога, дає Зеленському і корисну силу – він отримує можливість зруйнувати корупцію в Україні.

Крім того, Росс висловив упевненість, що Зеленському вдасться виграти війну з Радою.

"Я прогнозував це ще місяць-два тому: Зеленський розжене Верховну Раду. Можна не сумніватися, йому це вдасться легко. Йому без труднощів вдасться довести, що парламентської коаліції не існує вже два роки, тому немає сенсу чекати. На даний момент дострокові парламентські вибори вигідні навіть Порошенку, поки в нього ще є залишки якогось рейтингу, а сам він не став абсолютно токсичний. Нас чекають дострокові вибори Ради 14 або 21 липня", - додав астролог.

Росс звернув увагу на ще один важливий момент – Володимир Зеленський брав командування військами у вже сприятливий, з точки зору астрології, момент.

"Руйнівний градус на той момент завершився, і вже сходив 11-й градус Зодіаку. Символом цього градусу є чоловік і жінка, які обіймаються і насолоджуються їжею. Це, однозначно, градус миру, любові та добробуту. Це говорить про те, що Україну при новому президенті чекає мир і спокій. У період правління Зеленського війна в Україні закінчиться", - заявив експерт.

В цілому, за словами Росса, інавгурація нового президента, на відміну від попередніх, пройшла без того, що можна назвати поганими знаками і негативними ознаками. "Символічно, що в момент інавгурації в Києві була сонячна погода, без єдиної хмаринки. Це можна розглядати як знак того, що новообраний президент України освітлений сонцем, що його правління може бути зрозумілим, проникливим і променистим, а ми всі радіймо в період правління Володимира Зеленського. При цьому було вітряно – це символ великих змін. Так що момент інавгурації Зеленського супроводжувався вітром змін", - зазначив астролог.

"Однак повторюю і наголошую: треба берегти життя Зеленського як зіницю ока. Дуже велика ймовірність того, що на нього буде скоєно замах, причому не один!", - резюмував Росс.