У Севастополі набирає обертів культ Сталіна

Як передає кореспондент Крим.Реалії з місця події, мітинг був організований урядом Севастополя за підтримки російського байк-клубу «Нічні вовки».

За словами організаторів мітингу, дана подія приурочена також до дати так званого «возз'єднання Криму з Росією». Люди прийшли на захід з прапорами Росії і портретами Йосипа Сталіна.

З імпровізованої сцени, розташованої біля підніжжя меморіальної стіни з «вічним вогнем» лунали політичні гасла. Зокрема, самопроголошений "губернатор" Севастополя Сергій Мєняйло, прочитавши вірш поета Михайла Свєтлова, заявив, що в Севастополі вже давно "сказали "ні" кольоровим революціям, які намагаються забрати у севастопольців батьківщину".

Відео дня

Читайте такожВ Росії відкриється музей СталінаЛідер байк-клубу Путіна "Нічні вовки" Олександр Залдостанов (прізвисько "Хірург") обрушився із звинуваченнями у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі на адресу екс-президента України Віктора Ющенка, а також у спробах "відняти у севастопольців пам'ять про велику Перемогу".

Учасники мітингу до всього іншого згадали про Україну, яка, за їх словами, "потопає в нацистській і фашистській ідеології".