УНІАН

Українські націоналісти вимагають негайно арештувати очільника політради «Опозиційної платформи – За Життя» Віктора Медведчука за спробу провести телеміст з російським телеканалом.

Про це у своєму Telegram-каналі заявив сьогодні, 8 липня, лідер «Національного Корпусу» і другий номер у списку ВО «Свобода» Андрій Білецький.

Політик зазначив, що скасування каналом NewsOne, який належить до сфери впливу Медведчука, запланованого на сьогодні телемосту з російським телеканалом «Росія 24» не є виправданням і Віктор Медведчук у будь-якому разі повинен відповісти за свої антиукраїнські наміри.

Андрій Білецький також підкреслив, що скасування телемосту – заслуга українських націоналістів, які сьогодні організували масові акції проти переговорів з російськими пропагандистами.

«Скасування телемосту з російським пропагандистським каналом «Росія 24» є перемогою націоналістів, а не влади. Посіпаки Медведчука з каналу NewsONE злякалися вуличних акцій. Але просто відкотити все назад і зробити вигляд, ніби нічого не сталося, – вже не вдасться. За такі дії треба відповідати. Тому наша наступна вимога – арешт Медведчука за державну зраду!» – написав Андрій Білецький.

Зазначимо, що саме зараз у Києві, біля Адміністрації президента, відбувається масова акція протесту за участю об’єднаних українських націоналістів – «Національного Корпусу», ВО «Свобода», «Правого сектору». Учасники мітингу вимагають від Володимира Зеленського негайно заарештувати Віктора Медведчука за державну зраду.