Юлія Тимошенко показала в соцмережах "шаурдог" / Instagram, yulia_tymoshenko

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко опублікувала в соцмережах знімок, на якому позує з «новаторським» фаст-фудом – сосискою в лаваші.

Читайте такожГостей з'єднання їзду партії Зеленського пригощали шаурмою (фото)

«Шаурдог. Мікс традицій та новацій. Сосиска, загорнута в лаваш. Нова страва української політики. Інколи несподівані рішення дають найкращий результат», – зазначила політик.

Відео дня

Чимало користувачів побажали Тимошенко приємного апетиту і закликали її правильно харчуватися.

Деякі зазначили, що «нове блюдо» (сосиску в лаваші) вже давно продають на вокзалах. Інші коментатори згадали, що з фастфудом в соцмережах раніше позував президент Володимир Зеленський.

Скріншот - Instagram
Скріншот - Instagram

Нагадаємо, Зеленський згадав шаурму у своєму привітанні з нагоди Дня Києва. «Є те, що робить Київ – Києвом. Це запах квітучих лип і шаурми біля метро», - написав він. Ремарка Зеленського викликала резонанс серед користувачів, породивши безліч критики, жартів та мемів.

Багато хто були незадоволені тим, що шаурма стала «символом» столиці.

Надалі Зеленський придбав шаурму на автозаправці і опублікував допис про це в Facebook. «Коли у тебе напружений графік, шаурма може бути рішенням. У цьому, як бачите, немає нічого страшного, незручного і тим більше ганебного. А ще - допомагає не «забронзовіти», не відриватися від людей. Для тих, хто у владі, це корисно. Рекомендую!», – зазначив президент.

Свою публікацію глава держави супроводив хештегом #ШаурмаТакШаурма, що можна розглядати як «тролінг» колишнього президента України Петра Порошенка.