НАЗК виявило недостовірну інформацію в декларації екс-начальника одеської поліції Головіна / УНІАН

Національне агентство з питань запобігання корупції викрило в декларуванні недостовірної інформації екс-начальника регіонального главку Нацполіції в Одеській області Дмитра Головіна, який також підозрюється в причетності до привласнення речових доказів на 50 млн грн.

Читайте такожОчільник Одеської поліції йде у відставку

Про це повідомила прес-служба НАЗК. Як зазначається, за результатами повної перевірки декларації Головіна за 2017 рік Національне агентство виявило ознаки кримінального правопорушення, пов'язаного з корупцією - декларування недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів.

Відео дня

Зокрема, встановлено, що посадовець не задекларував автомобіль, власну квартиру та квартиру дружини, що належать їм. Крім того, генерал Головін вніс недостовірні відомості про свої доходи та доходи дружини. Загалом, відомості, зазначені посадовою особою в декларації, відрізняються від достовірних більш ніж на 819 тис. грн.

Як повідомляв УНІАН, 25 липня в Одесі затримали Головіна, який разом з іншими особами, зокрема зі своїм екс-заступником, підозрюється в привласненні контрафактних сигарет на суму 50 млн грн. Солом'янський районний суд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.