Ілюстрація REUTERS

Офіційної зустрічі утримуваних Росією українських моряків і політв'язнів в аеропорту не буде, їх відразу відвезуть до лікарні.

Про це повідомляє "Крим.Реалії" з посиланням на джерело в командуванні Збройних сил України.

Читайте такожСенцов та інші політв'язні мали прибути до Києва о 5 ранку - росЗМІ

Відео дня

Про те, що не буде зустрічі в аеропорту, раніше на умовах анонімності повідомили рідні моряків. З офіційних і незалежних джерел підтвердження цієї інформації немає.

Після попередніх передач утримуваних Росією українців їх обстежували і лікували в "Науково-практичному центрі профілактичної і клінічної медицини" Державного управління справами України.

Як повідомляв УНІАН, раніше новообраний генпрокурор України Руслан Рябошапка повідомив, що обмін полоненими з Росією відбувся та українські політв'язні, в тому числі Сенцов, Балух, Гриб, повертаються до України. 

Наразі в аеропорту зібралися журналісти. Офіційної інформації про прибуття полонених в аеропорт поки немає. Однак родичам військовополонених моряків повідомили, що вони вже прибули в Україну.

Водночас в Офісі президента України заявили, що процес переговорів щодо обміну полоненими між Україною та Росією ще триває, а інформація про його завершення не відповідає дійсності.