Офіційної інформації щодо обшуків наразі немає / фото УНІАН

У п'ятницю, 13 вересня, у Києві до будівлі «Міжнародного інвестиційного банку», основним власником якого є екс-президент України Петро Порошенко, завітали правоохоронці.

Читайте такожПорошенко може використовувати свою роботу в Раді як «кліше» для неявок на допити у ДБР – ТрубаЯк повідомляє 24 канал, найімовірніше, вони здійснюють там обшуки.

Зазначається, що наразі невідомо, які саме правоохоронні структури здійснюють обшуки. Силовики на місці подій ситуацію не коментують, кажуть – усі питання до слідчого. Представники банку у свою чергу зазначили, що не мають інформації про обшуки.

Відео дня
Силовики на місці подій ситуацію не коментують / 24 канал

Тим часом колишній заступник глави адміністрації екс-президента Віктора Януковича Андрій Портнов у своєму Telegram-каналі зазначив, що обшуки стосуються «епізоду зняття Порошенком 340 кілограмів раніше відмитих в офшорах готівкових доларів».

«Нагадаю, з особистих рахунків Порошенка за виданою ним за один день до поразки у другому турі виборів довіреністю на ім'я першого помічника президента України Онищенка було знято 34 мільйони вкрадених в української держави та відмитих в острівних юрисдикціях доларів», – написав Портнов.

Як раніше повідомляв УНІАН, останні дні Порошенко вже кілька разів не з’являвся на допити до Державного бюро розслідувань, пояснюючи зайнятістю у парламенті, а сьогодні вирішив прийти.