Рада прикладатиме максимум зусиль для того, аби Мінцифри функціонувало результативно / фото УНІАН

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зазначає, що Верховна Рада прикладатиме максимум зусиль для того, аби Міністерство цифрової трансформації функціонувало і показувало результати.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час презентації Міністерства цифрової трансформації України та бренда цифрової держави.

Читайте такожВодійські посвідчення і студентські квитки стануть електронними - віце-прем'єр

Спікер висловив упевненість і сподівання, що команді міністерства вдасться зробити те, що "президент, що ми з вами свого часу обіцяли людям".

"Ми повинні продемонструвати, що ми можемо робити не лише якісні виборчі кампанії, - ми можемо робити якісно нову державу. Державу в смартфоні, державу, яка буде державою-сервісом... При чому, сервісом не таким, яким він є сьогодні, - паперовим, а сучасним, що відповідає тим викликам і завданням, які стоять перед нашою державою, перед нами з вами", - зауважив Разумков.

При цьому голова парламенту підкреслив: "Я буду допомагати, і Верховна Рада, я впевнений, буде прикладати максимум зусиль для того, щоб міністерство функціонувало, щоб воно показувало, як і будь-яке інше міністерство, ті результати, на які ми сподіваємося. І я впевнений, що в них вийде".

Він додав, що бачив команду міністерства, і висловив сподівання, що це перша, але далеко не остання презентація, на якій вони розповідатимуть про те, що "ми змогли зробити".

Зазначимо, наразі відбувається презентація Міністерства цифрової трансформації України та бренда цифрової держави. Участь у ній беруть міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та президент України Володимир Зеленський.