Володимир Зеленський / REUTERS

Глава Української держави Володимир Зеленський заявив, що йому не подобаються порівняння з іншими президентами, в тому числі з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Про це Зеленський сказав під час прес-марафону, відповідаючи на запитання, як він ставиться до того, що його порівнюють з Лукашенком, зокрема в контексті поїздок регіонами, де він перед телекамерами звільняє чиновників.

Читайте такожЛукашенко вважає головними сторонами війни на Донбасі Росію та Україну

Відео дня

«Раніше, коли я не був президентом, ми їздили по містах і критикували владу. Зараз я можу не лише критикувати, але й звільняти. Тому я думаю, що справа в мені особисто, а не в тому, що це якийсь популізм», - зазначив президент.

«Мені в цілому не подобаються порівняння мене з кимось. Це не стосується пана Лукашенка. Я гадаю, що я особистість і схожий тільки на своїх батьків. Оце порівняння нормальне, коли вам кажуть, що ви дуже схожі на свого батька», - додав Зеленський.

Також він пояснив, що їздить у регіони, щоб особисто розібратися у місцевих проблемах, бо не дуже довіряє інформації місцевих чиновників.

Нагадаємо, 4 жовтня президенти України Володимир Зеленський та Білорусі Олександр Лукашенко провели зустріч у Житомирі.