Ігор Райнін 27 листопада став головою харківського осередку ОПЗЖ / Фото УНІАН

Нардеп від фракції «ЄС» Ірина Геращенко назвала колишнього голову Адміністрації Порошенка Ігоря Райніна «людиною у футлярі» через те, що той став головою харківського осередку партії кума Путіна.

На перехід колишнього соратника Геращенко відреагувала у Facebook.

Читайте такожПорошенко звільнив главу Адміністрації президента Ігоря Райніна

Відео дня

«Опозиція- добрий час загубити ідеологічних чи ситуативних попутників, людей в футлярі. Я завжди була за те що, партія має будуватися на ідеології. А не на приналежності до влади. Можливо саме тому я особисто доєдналася до партії вже в опозиції, коли там залишилися тільки ідеологічні, бійці. Очищення робить команду сильнішою», – написала вона.

Нагадаємо, Райнін був обраний головою харківського осередку партії "Опозиційна платформа - За життя" 27 листопада. Призначати Райніна у Харків приїхав нардеп Юрій Бойко.

"Мого друга, вже можу його так назвати, Райніна Ігоря Львовича. Чому вже можу так сказати, бо свого часу, коли він був при владі і займав позицію голови Адміністрації, це ми його вмовляли залишитися. Він кілька разів поривався звідти піти, звільнитися, а ми його вмовляли залишитися. Я зараз можу це сказати, а раніше цієї не було можливості, тому що єдиний в тій групі галичан, яка відстоювала інтереси Сходу України. Ось він разом з нами захищав у найскладніший час Харків, Луганськ, Донецьк і не давав остаточно принизити нас, коли була націоналістична влада, і йому було дуже важко", - сказав Бойко.