Джуліані обговорював з парламентарем питання створення антикорупційної групи в Раді / facebook.com/derkach.al

Адвокат американського президента Рудольф Джуліані прибув сьогодні до Києва та вже зустрівся з позафракційним депутатом Андрієм Деркачем.

Про це у Facebook повідомив сам нардеп.

Читайте такожКонгрес США отримав аудіозаписи від клієнта Джуліані Льва Парнаса - ЗМІ

Відео дня

Джуліані обговорював з Деркачем питання створення міжпарламентської групи «Друзі України СТОП корупція». За словами Деркача, мова про неефективне використання коштів США держорганами України.

«Участь Джуліані буде дуже корисною у створенні групи. Зокрема, він може допомогти з входженням у групу міжнародних експертів, аналітиків, журналістів», – заявив нардеп.

Деркач стверджує, що разом з колегою зі «Слуги народу» Олександром Дубинським направили листи із закликом участі у формуванні групи низці американських політиків. 

Нагадаємо, 5 грудня Джуліані разом зі знімальною групою прибули у Київ. За інформацією ЗМІ, Джуліані подорожує із телевізійною командою кабельного каналу One America News, яка знімає документальну стрічку, яка покликана обстояти тези табору Трампа про належність його вимог до України щодо розслідування буцімто втручання з України у вибори у США 2016-го року, діяльності екс-віце-президента США Джо Байдена в Україні, та роботи його сина Хантера Байдена у компанії Burisma.