Депутати виступають за розвиток малого і середнього аграрного бізнесу в Україні / фото УНІАН

Свої пропозиції до законопроекту № 2178-10 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» депутати Харківської обласної ради оформили в ході сесії 5 грудня.

У своєму зверненні депутатський корпус висловив всебічну підтримку президенту в намірах відновлення економіки, створення справедливого, конкурентного середовища для бізнесу, зокрема, і для аграрного сектору економіки.

При цьому депутати обласної ради вважають, що для того, щоб закон щодо обігу земель дійсно створював умови для розвитку малого та середнього аграрного бізнесу, до законопроекту необхідно внести певні правки. Зокрема, депутати підтримують позицію президента щодо проведення загальнонаціонального референдуму, виключно після якого буде дозволено допуск іноземців на ринок землі.

Відео дня

«Закликаємо вас докласти максимум зусиль для врахування правок, що, нарешті, створить умови для розвитку малого і середнього аграрного бізнесу в Україні», – йдеться у зверненні Харківської обласної ради до президента України.