Порошенко телефон форма / Твиттер Петр Порошенко

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Словацької Республіки Робертом Фіцо, повідомляє прес-служба президента.

«Лідери України та Словаччини обговорили широке коло питань економічної взаємодії, включаючи її енергетичну складову та аспекти забезпечення транзиту природного газу», - йдеться в повідомленні.

Читайте такожПрезидент про ситуацію в зоні АТО: Почалася деескалація, з'явилася дуже крихка надія на мирСтосовно ситуації на Донбасі, сторони відзначили відсутність суттєвої деескалації, що чітко підтверджується також звітами СММ ОБСЄ.

Відео дня

«Роберт Фіцо підтвердив, що Словаччина, як відповідальна держава, і надалі підтримуватиме єдність Європейського Союзу у питанні санкцій стосовно РФ», - повідомляє прес-служба.

Читайте такожСловаччина допомогла Україні зупинити монополію "Газпрому" – ПорошенкоПрезидент України та Прем'єр-міністр Словацької Республіки також погодилися, що критично важливими є додаткові зусилля задля ефективної імплементації Мирного плану на Донбасі.

Раніше УНІАН повідомляв, що міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт заявляє, що найкращим шляхом покласти край гуманітарній катастрофі на сході України є припинення підтримки Росією так званих Луганської та Донецької «народних республік».