Ролик з'явився у мережі ще у липні 2019 року / Скріншот

Очільник парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія засвітився у 19 сезоні телешоу «Битва екстрасенсів».

Відео з фрагментом випуску на YouTube 29 липня 2019 року опублікувала учасниця «Битви» Анна Арджеванідзе.

Читайте такожБужанський потрапив у черговий скандал з Небесною сотнею

У ролику екстрасенс намагалась нібито визначити серед запрошених гостей мільйонера. Після 10-хвилинних пошуків жінка вказала на українського політика Давида Арахамію.

«Людина з великим серцем, з мільйонами – це ви. Вам воздається за те, що ви допомагаєте комусь. Я бачу вашу допомогу», – звернулася учасниця проекту до Арахамії на тлі накладеної драматичної музики.

«Я заснував один з найбільших волонтерських фондів у країні. Там більш ніж 400 мільйонів гривень зібрали й допомогли армії, сім’ям загиблих. Справді правий екстрасенс: якщо ти комусь допоміг, а потім хтось допоміг тобі… Це, мабуть, якийсь закон всесвіту», – погодився Арахамія.

Як повідомляв УНІАН, колишній голова правління телеканалу СТБ, а нині міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський пояснив, що проект «Битва екстрасенсів», який виходив під його керівництвом зокрема, є продуктом, який дозволяє комерційному мовнику «збільшити свої доходи».

«І «Битва екстрасенсів» - це продукт, який приваблював досить велику аудиторію. Можна по-різному оцінювати «шлак/не шлак», але завдяки «Битві екстрасенсів» було розслідувано багато кримінальних справ, а невинно засуджені люди вийшли з в’язниці», – сказав він.

Також Бородянський не вважає проект дезінформацією.