REUTERS

Як передає кореспондент УНІАН, про це Наливайченко сказав журналістам під Головним слідчим управлінням Генпрокуратури, проте спецпризначенців він журналістам не показав. 

«Як ми і обіцяли всім, в тому числі і нашим колегам з ГПУ, спецпідрозділ «Альфа» для затримання будь-якого фігуранта, який може бути визнаний нашими колегами з ГПУ як такий, для якого є достатньо підстав на затримання і доставку примусову чи на допит, чи якщо вже є докази зібрані – до суду, готовий. Хлопці належним чином навчені і жодних сумнівів у нових людей, які у СБУ зараз працюють немає, виконаємо», - заявив він.

Читайте такожМіж СБУ і Генпрокуратурою немає жодного конфлікту - Наливайченко

Відео дня

На уточнювальне запитання, чому голова СБУ сьогодні з «Альфою» приїхав під Головне слідче управління ГПУ, він відповів: «Я ж вчора обіцяв».

Крім цього, відповідаючи на ще одне уточнювальне запитання, чи він очікує, що сьогодні буде когось затримувати: «Я очікую прямо зараз (затримувати - УНІАН), тут і зараз, немає чого очікувати – треба діяти!». Проте він додав, що для цього має бути відповідне доручення прокурора.