фото: УНИАН

Про це заявив голова політради УКРОПу Геннадій Корбан.

«Учора ми всі стали свідками початку кінця останнього партійного проекту не ідеологічної партії, заточеної під розподіл влади і мандатів, – прокоментував Геннадій Корбан об'єднання БПП і «УДАРу». – Ця братська могила є гідним місцем збору всіх псевдореволюціонерів, тобто людей, які продовжують рвати Україну після втечі Віктора Януковича».

Читайте такожМіж Луценком та Кличком виникла суперечка щодо назви нової об'єднаної партії

Відео дня

Політик висловив думку, що новостворену партію спіткає така сама доля, що й партійні проекти колишньої влади: Партію регіонів, «Нашу Україну», СДПУо, НДП, КПРС.

«Східна мудрість нас вчить, що кінець одного обов'язково є початком чогось іншого. У цьому випадку я маю на увазі перезапуск української партійної системи, та й всієї держави Україна», – зазначив Геннадій Корбан.

Він наголосив, що завданням УКРОПу є створення справжньої ідеологічної партії, в основі програми якої, зокрема, – соціально-ринкова економіка, створення потужної технологічної контрактної армії.

«Сьогодні в суспільстві є величезна кількість грамотних, патріотичних людей і політиків, які шукають і знайдуть альтернативу в УКРОПі», – додав він.