Фото УНИАН

Про це він сказав у коментарі УНІАН, коментуючи затримання Корбана СБУ.

"Це, безумовно, репресії у зв'язку з політичною мотивацією. Оскільки там через два тижні має відбутися другий тур виборів мера Дніпропетровська та інших", - сказав депутат.

На його думку, на сьогодні "всі три опозиційні партії чітко підлягають репресіям з боку правлячого режиму".

Відео дня

Читайте також"Ми готуємося та чистимо зброю": Ярош відреагував на затримання Корбана

Луценко додав, що йдеться про "Свободу", "Радикальну партію" та "УКРОП".

"На мій погляд, тут узагалі жодних сумнівів не може бути. Оскільки, якщо б це була навіть якась інша мотивація, скажімо, конкуренція конкретно бізнесмена Порошенка з бізнесменом Коломойським, крім того, мабуть, там були б якісь рухи щодо бізнесу. А тут, в даному випадку, просто в такий спосіб конкретно вибивають з політичної боротьби найбільшого лідера цієї політичної сили", - сказав депутат.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у Дніпропетровську СБУ затримала Корбана.

Прес-служба обласної організації партії "УКРОП" заявляла про обшуки у батьків Корбана, а також керівників Фонду оборони країни Павла Хазана і Наталії Хазан, а також у громадській приймальні народного депутата, члена політради "УКРОП" Бориса Філатова.

За словами Філатова, у затриманні Корбана брали участь 8 бійців спецпідрозділу "Альфа". Під час затримання вони не надали жодних документів і не пояснили, на якій підставі здійснюють затримання політика і бізнесмена.