фото: УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у ефірі каналу "112".

"Нам важливо сьогодні об'єднатися довкола антикризового плану для країни. У нас серйозна криза є в українському суспільстві, у нас є серйозна криза в економічній сфері, у нас є багато соціальних питань, які є нерозв'язані, і затягування в часі - це є теж надзвичайно серйозна проблема", - сказав Гройсман.

Читайте такожГройсман не виключає позачергового засідання ВР до 15 березня

Відео дня

Він наголосив на необхідності визначитися, яких саме дій необхідно вжити, розробити "план конкретних дій". "Я запропоную низку кроків, які потрібно було б зараз зробити для того, щоб виходити з цієї політичної кризи", - сказав спікер і додав, що має бути визначений також той, хто візьме на себе відповідальність за цей план.

"Все, що стосується кризи, то є декілька кроків для того, щоб її розв'язати. Перше - це добровільна відставка уряду в повному складі і формування нового уряду з новим планом дій", - сказав Гройсман.

Він додав, що йдеться також про варіант глибокого переформатування уряду, який зможе об'єднати довкола себе демократичну коаліцію.

Крім того, він зауважив, що третій варіант - це "дострокові вибори, коли треба йти для того, щоб отримати новий мандат на формування нової влади".