izbirkom.org.ua

В Кілійському районному раді депутати партії "Батьківщина" вирішили повторити досвід своїх колег з Ананьївського району та об'єдналися з "Опозиційним блоком", повідомляє Думская.net.

"Про це свідчить документ, опублікований виданням "Бесарабія inform". У райраді буде створено групу "за майбутнє Кілійського району", куди увійдуть як тимошенківці, так і "опозиціонери", - йдеться в повідомленні.

dumskaya.net

Зазначається, що ідейним натхненником цього союзу виступив скандальний депутат райради і віднедавна член обласного бюро "Батьківщини" Ігор Лиманський.

Відео дня

За інформацією видання, основною метою об'єднання є протидія новій команді міськради і райради.

Читайте також"Батьківщина" за гучними заявами ховає зв'язки з кадрами Януковича - нардеп від НФ

До депутатської групи мають увійти депутати від "Опозиційного блоку", партії "Конкретних справ", головою якої є Лиманський, та окремі члени "ВО Батьківщина".

Крім "Конкретних справ" Ігор Лиманський досі є головою районної партії "Фронт змін", а віднедавна, в обхід районного осередку політичної партії, він став членом обласного бюро "Батьківщини".

Члени кілійського районного відділення "ВО Батьківщина", обурені деструктивними діями депутата райради, звернулися до керівництва партії з вимогою виключити з її лав Ігоря Лиманського та його соратника Миколи Тимошенко, які, на їхню думку, грубо порушили партійні принципи і вирішили об'єднатися з "ОпоБлоком".

dumskaya.net
dumskaya.net
dumskaya.net