Міністр оборони України Юрій ЄХАНУРОВ своїм наказом призначив звільненого урядом заступника міністра оборони Надію ДЄЄВУ своїм радником на громадських засадах.

Про це УНІАН повідомили в Управлінні прес-служби Міністерства оборони України.

“Враховуючи вагомий особистий внесок Надії ДЄЄВОЇ у зміцнення обороноздатності і безпеки держави, великий досвід роботи та зразкове виконання службових обов’язків наказом Міністра оборони України її призначено на посаду радника Міністра оборони України на громадських засадах”, – йдеться у повідомленні.

Відео дня

У Міністерстві оборони також нагадали, що Указом Президента України № 121/2009 від 6 березня 2009 року Н.ДЄЄВУ було нагороджено орденом княгині Ольги II-го ступеня за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток України, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Згідно з повідомленням Управління прес-служби Міноборони, у зв’язку із скороченням однієї посади заступника міністра тепер у складі керівництва міністерства залишаються одна посада першого заступника глави оборонного відомства та чотири посади заступника міністра.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів України розпорядженням № 269-р від 11 березня 2009 року скоротив одну посаду заступника міністра оборони України.

Другим розпорядженням (№ 266-р від 11 березня 2009 року) уряд звільнив Н.ДЄЄВУ з посади заступника міністра оборони України за власним бажанням.

Довідка УНІАН. Кабінет міністрів України розпорядженням № 1257-р від 26 грудня 2007 року призначив Н.ДЄЄВУ заступником міністра оборони України.

Раніше Н.ДЄЄВА очолювала Дніпропетровську облдержадміністрацію з листопада 2005 року. Президент України Віктор ЮЩЕНКО своїм указом від 3 вересня 2007 року звільнив її з посади голови Дніпропетровської ОДА та указом від 4 вересня 2007 року вивів Н.ДЄЄВУ зі складу Ради національної безпеки і оборони України.