У поліції повідомили, що працюють над розкриттям нападу / zt.npu.gov.ua

Поліція Житомирщини не пов’язує напад на підприємця, що стався у суботу в центрі Коростишева, з його політичною діяльністю.

Про це сьогодні на брифінгу в обласному ГУ Нацполіції розповів журналістам начальник регіональної поліції В’ячеслав Печененко, повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області.

Читайте такожУКРОП вимагає ефективного розслідування нападу на члена партії Дідківського, якого серед білого дня розстріляли в Коростишеві

Відео дня

За словами Печененка, «у Коростишеві із пневматичної зброї 15 липня двоє невідомих травмували місцевого жителя, приватного підприємця».

«За однією із версій, цей злочин ми пов’язуємо із його активною громадською, а не політичною, діяльністю і працюємо над його розкриттям» - підкреслив Печененко.

Як повідомляв УНІАН, 15 липня у центрі Коростишева невідомі стріляли у підприємця – члена партії «УКРОП». Чоловік отримав вогнепальне поранення на одній з центральних вулиць райцентру від невідомих, які рухались на мотоциклі. Поліція розпочала кримінальне провадження та проводить заходи для встановлення осіб нападників.

Встановлено, що травмований є місцевим жителем, приватним підприємцем, активістом місцевого осередку партії «УКРОП». Розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція проводить слідчо-розшукові заходи для встановлення осіб нападників та їх затримання.