Добкіна підозрюють у шахрайстві і зловживанні владою / фото УНІАН

Київський апеляційний суд залишив в силі арешт майна нардепа від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна. Про це повідомляється на сайті Апеляційного суду.

За даними прес-служби, 4 вересня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу, подану адвокатом Добкіна стосовно накладеного арешту на рухоме та нерухоме майно нардепа.

Читайте такожДобкін програв апеляцію: суд залишив без змін запобіжний захід

Відео дня

Повідомляється, що колегія суддів постановила залишити без змін ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 19 липня 2017 року та залишити без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах Добкіна.

19 липня Печерського райсуду Києва наклав арешт на нерухоме та рухоме майно, визначене ухвалою, що належить Добкіну на праві власності.

Добкіна підозрюють у шахрайстві і зловживанні владою або службовим становищем.

15 липня Печерський районний суд Києва обрав для депутата з фракції «Опозиційний блок» Михайла Добкіна запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці з можливістю внести заставу в розмірі 50 мільйонів гривень. В «Опозиційному блоці» 19 липня заявили про внесення 50 мільйонів гривень застави за свого однопартійця.