Ілюстрація REUTERS

Міністерство внутрішніх справ України Департамент національної оборони Збройних сил Канади до 10 листопада завершать розробку відкритого технічної угоди про співпрацю. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Читайте такожКанадські інструктори в рамках спецоперації підготували 6 тисяч українських солдатів

"Протягом тижня учасники розглядають всі деталі договору. Планується, що до 10 листопада документ буде повністю підготовлений, погоджений і перекладений. Головні галузі співробітництва: професійна та мовна підготовки, покращення логістики і тактичної медицини. Угода буде великою і на її основі зможе розвиватися співробітництво в різних сферах. Договір буде відкритим: не буде терміну, доки одна зі сторін не вирішить його розірвати", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Командир оперативно-тактичної групи "Україна" підполковник Крістофер Рівз заявив, що Національна гвардія України реформується, і це прекрасна можливість розвивати двосторонні зв'язки і одночасно підвищити її професійну здатність.

"Я переконаний, надалі ви побачите співробітництво Збройних сил Канади та Національної гвардії України у сферах підготовки: бойовий, інженерної, військової медицини", - додав він.