Дана справа вже отримала резонанс у ВР, додав Луценко / facebook.com/LlutsenkoYuri

Співробітники Харківської прокуратури та СБУ сьогодні провели 30 обшуків у Запоріжжі. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Справа стосується депутата облради та його брата, які через вплив на посадових осіб організовували фіктивні тендери на благоустрій парку ( 2,7 млн грн) та шкільні спортмайданчики ( 84 млн грн) з наперед визначеним переможцем.  Дана справа вже отримала резонанс у ВР" - повідомив Луценко.

Він додав, що підозрюваним організатором схеми є заступник голови Запорізької облради В. Марченко, який згідно даних слідства разом з братом  лобіювали свої фірми через зв'язки з екс- опоблоківцем заступником мера Пустоваровим. 

Відео дня

Читайте такожСБУ викрила працівника Кабміну, який шпигував на користь Росії (фото, відео)

"Ще одна прихильниця гасла "Візьми і зроби" (Об'єднання “Самопоміч”, - ред.), голова міського осередку партії , займалася переведенням грошей в готівку", - підсумував Луценко.

Як повідомляв УНІАН, у Запоріжжі СБУ проводить понад 100 обшуків за підозрою у зв'язках із "ДНР". Наразі відомо, що Пустоваров утік від правоохоронців, які здійснюють слідчі дії, через вікно свого будинку.  Він встиг вислизнути від правоохоронців і втекти у бік Горлівки Донецької області.