Найближчим часом одеська міліція має намір повідомити громадськості результати розслідування цілого ряду гучних справ, зокрема, можливо, розслідування крадіжки полотна Караваджо. Про це ІА "МОСТ-Одесса" повідомив начальник міського управління внутрішніх справ Едуард ДОБРИНІН.

"Найближчими днями, можливо, за тиждень - днів за десять, ми проведемо для ЗМІ прес-конференцію і розповімо громадськості про результати розслідування всіх гучних справ", - сказав Е.ДОБРИНІН.

Відповідаючи на запитання кореспондента агентства, чи поінформують на цій прес-конференції про результати розслідування декількох вибухів, що прогриміли нещодавно в Одесі, або крадіжки полотна "Узяття Христа під варту, або Поцілунок Іуди" художника Мікеланджело Мерізі да Караваджо, Е.ДОБРИНІН сказав: "І про вибухи розповімо... Ми сколихнемо всю Одесу. Розповімо про все, що відбувається в місті".

Відео дня

Інформагентство нагадує, що 31 липня 2008 року з музею Західного і Східного мистецтва вкрали один із найцінніших творів, що зберігаються в Одесі, - картину Мікеланджело Мерізі да Караваджо "Узяття Христа під варту, або Поцілунок Іуди", що була написана в ХVII столітті. За оцінкою експертів, вартість картини може досягати 100 мільйонів доларів.