Колишній міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО заявляє, що МВС не потребує нових автомобілів.

Про це він сказав, коментуючи інформацію про закупівлю Міністерством внутрішніх справ цілого парку нових автомобілів вартістю близько 6 млн. грн., повідомили УНІАН у прес-службі партії «Народна самооборона».

«По-перше - коли очолював МВС, ні я, ні мої заступники пішки на роботу не ходили, і автомобілі у всіх були справні. Друге - минулого року провели закупівлю автомобілів для взводу супроводження президентського кортежу, на який, на жаль, МВС було змушене виділити декілька мільйонів гривень», - розповів екс-глава МВС.

Відео дня

За його словами, припустити, що нова закупівля йде на автопарк міністра та його заступників – важко. “Бо тоді виявиться, що уряд України просить у МВФ кредит, а в той же час 6 мільйонів викидає на закупівлю машин для керівництва одного міністерства - МВС», - вважає Ю.ЛУЦЕНКО.

«Тому єдина версія: напевне, ЯНУКОВИЧ вирішив завести собі двійника”, - зазначив Він. “Крім основного і обманного ескорту, очевидно, зараз буде запущено ще два. А інакше пояснити цю закупівлю не можна. А пам’ятаючи про збільшення його охорони зі 100 до 170 осіб, така версія здається єдино можливою», - додав Ю.ЛУЦЕНКО.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні свій коментар щодо оголошення МВС тендеру на придбання чотирьох автомобілів Mercedes Е350 загальною вартістю близько 2 млн. грн., чотирьох Audi А6 вартістю 35-73 тис. євро та дванадцятьох Toyota Camry - дал міністр внутрішніх справ опозиційного уряду, депутат Верховної Ради від «Народної самооборони» Геннадій МОСКАЛЬ.