Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ наголошує, що сучасне покоління українців несе відповідальність за щасливе майбутнє своїх дітей.

Як передає кореспондент УНІАН, про це В.ЯНУКОВИЧ заявив у своєму виступі перед учнями, їхніми батьками та вчителями загальноосвітньої спеціалізованої школи №16 з поглибленим вивченням англійської мови в Оболонському районы Києва, яку відвідав з нагоди початку нового навчального року та Дня знань.

«Я упевнений у тому, що у нас є велике бажання, щоб наші діти отримали гарну освіту – так і буде», - наголосив Президент.

Відео дня

Він також підкреслив, що державі дуже потрібні високоосвічені люди, які будуватимуть сучасну, модернізовану Україну, яку поважатимуть в усьому світі.

«Я знаю, що багато чого треба зробити. Нам треба переобладнати наші школи, гімназії. Нам треба зробити все, щоб наші діти мали сучасні класи. Нам треба комп’ютеризувати нашу школу. І ми це все зробимо власними руками і власним розумом», - наголосив глава держави, адже, за його словами, «наше покоління сьогодні несе відповідальність перед нашими дітьми і онуками за їхнє майбутнє».

В.ЯНУКОВИЧ побажав усім українським школярам, їхнім батькам, учителям віру в те, що в Україні з року в рік розбудовуватиметься.

«Вона буде міцнішати. В нашій державі щасливо буде жити людям. Для того, щоб так сталося, треба мати велику надію», - заявив В.ЯНУКОВИЧ.

Президент також подарував школі сучасний комп’ютерний клас.