Народний депутат від Партії регіонів Вадим КОЛЕСНІЧЕНКО вважає, що робота Юрія ЛУЦЕНКА на посаді глави Міністерства внутрішніх справ одержить справедливу та об`єктивну оцінку.

Про це йдеться в його коментарі з приводу затримання Ю.ЛУЦЕНКА, повідомляється на сайті Партії регіонів.

За словами В.КОЛЕСНІЧЕНКО, “коли в країні, де господарювали люди, далекі від розуміння, як і що слід робити для загального блага, до влади приходять інші - з чітким розумінням тактики і стратегії дій, а головне - бажанням відвідай порядок, здавалося б, учорашні невмійки мають радіти, що їх роботу таки зроблять.”.

Відео дня

Кажучи про діяльність колишньої влади, В.КОЛЕСНІЧЕНКО висловив думку, що «деякі члени колишньої «унікальної команди» якщо в чомусь і досягли успіху, так це у вирішенні власних меркантильних завдань. Що не мають, зрозуміло, нічого спільного з державними інтересами і дбанням про народне благо».

«Екс-глава МВС Юрій ЛУЦЕНКО - з їх числа. Можливо, його робота запам`яталася ефективними діями на ниві боротьби із злочинністю в різних сферах нашого життя? Чи упевненими кроками правоохоронної системи держави в напрямку кращих європейських і світових стандартів», - зазначив В.КОЛЕСНІЧЕНКО.

За його словами, запам`яталося зовсім інше. «Виклики на допити з екранів телевізорів, п`яний бешкет у Франкфурті, недбалість у витрачанні бюджетних коштів і використанні службового становища та багато чого іншого», - сказав «регіонал».

Тепер, за його словами, «коли нинішня влада втілює в життя, в цілому, правильні гасла своїх попередників, зокрема «Закон – один для всіх!», ЛУЦЕНКО неприємно здивований, вважаючи себе несправедливо скривдженим і волаючи про «політичні репресії».

Разом з тим В.КОЛЕСНІЧЕНКО впевнений, що «правоохоронні органи керуватимуться в розгляді «витівок» ЛУЦЕНКА виключно документально підтвердженими фактами. І без якого-небудь політичного підтексту».