Олександр ТУРЧИНОВ Один з лідерів БЮТ Олександр ТУРЧИНОВ вважає, що представників СПУ і КПУ слід вивести зі складу робочої групи з підготовки дострокових виборів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це О.ТУРЧИНОВ сказав після ранкового засідання робочої групи.

«Або треба змінювати формат переговорів – виводити з нього комуністів і соціалістів – тому що в них немає мотивації для переговорів», - сказав О.ТУРЧИНОВ.

Відео дня

За його словами, ці політичні сили до нового парламенту не мають шансів потрапити, навіть за умови не підвищення прохідного бар’єру.

«Треба або змінювати формат переговорів, або поставити крапку в цих переговорах і працювати на виконання указу Президента (про дострокове припинення повноважень ВР)», - сказав О.ТУРЧИНОВ.

Він зазначив, що домовленість була про переговори між опозицією і коаліцією, а реально соціалісти і комуністи та регіони займають різні позиції.

«Нехай буде один представник від коаліції, ми висунемо переговорника від опозиції, відповідно – від уряду і від Президента», - сказав О.ТУРЧИНОВ, додавши, що тоді 4 особи прискорять переговори і учасники переговорів не будуть заручниками ситуації, яка зараз склалася в антикризовій коаліції.