Олександр Турчинов

Відставку Кабінету міністрів Миколи Азарова підтримує більшість українців, "тому що "новий-старий" уряд вже протягом трьох років веде країну до міжнародної ізоляції та економічної катастрофи".

Про це сьогодні заявив у коментарі журналістам народний депутат, голова політради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександр Турчинов, повідомили УНІАН у прес-службі «Батьківщини».

За його словами, те, наскільки швидко опозиція зможе відправити уряд у відставку, залежатиме від голосування фракції комуністів.

Відео дня

"Питання в тому, яку позицію займуть комуністи, які на словах є опозиціонерами, а насправді є колоною цієї влади. Вони працюють на Адміністрацію Президента та на цей уряд", - зазначив О.Турчинов.

На тему: Кличко вважає, що жоден нинішній міністр не може бути новим прем’єром

Він наголосив, що уряд М.Азарова веде країну до дуже небезпечної межі, "за якою вже стане неможливим швидко відновити економічну та соціальну ситуацію в країні".

"Чим скоріше ми відправимо цей уряд у відставку, тим більше шансів стабілізувати ситуацію в нашій країні, повернутись до нормального життя, дозволити нашим громадянам гідно забезпечувати свої родини, а Україні потрапити до європейської спільноти", - наголосив О.Турчинов.