Кернес Добкин

Як передає кореспондент УНІАН, таку думку на прес-конференції висловив Харківський міський голова Геннадій Кернес.

«Виглядає як політична помста з боку тих, хто сьогодні керує правоохоронними органами. Логіка полягає в тому, що логіки немає», - сказав Кернес.

Читайте такожКернеса викликали на допит до Генпрокуратури

Відео дня

Мер закликав оцінювати дії Добкіна не з точки зору політичної доцільності та з точки зору помсти, а виключно в рамках діючого законодавства.

Як повідомляв УНІАН, 10 березня після допиту в Генпрокуратурі екс-главу Харківської ОДА Михайла Добкіна було затримано і направлено до СІЗО згідно з постановою Шевченківського райсуду від 1 березня.

За відомостями прес-служби Генпрокуратури України, Добкіну було вручено повідомлення про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність України) ККУ.

11 березня харківського міського голову Кернеса у статусі підозрюваного викликали до Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури.

Читайте такожЗ ГПУ Добкіна відправили у СІЗО

Кернес зобов’язаний з’явитися о 10.00 у четвер, 13 березня, до слідчого управління за адресою: Київ, вулиця Борисоглібська, 18, для участі в допиті. Стаття, за якою відкрито кримінальне провадження, не зазначається.