Юрий Одарченко

Народний депутат від «Батьківщини» Юрій Одарченко вважає, щоініціатива позафракційного народного депутата Анатолія Гриценка про заміну Олександра Турчинова розхитує ситуацію в Україні.

Про це він сказав у коментарі УНІАН, відповідаючи на питання щодо ініціативи Гриценка про скликання позачергово засідання ВР для розгляду питання щодо заміни в. о. президента України, голови Верховної Ради України Турчинова на посту Головнокомандуючого.

Читайте такожДепутат: скликати ВР потрібно не для переобрання Турчинова, а для обговорення ситуації в країні

Відео дня

«Зараз відбувається передвиборча кампанія і дуже погано, коли кандидати у президенти (йдеться про Гриценка — УНІАН), намагаючись привернути до себе увагу, намагаються розхитати ситуацію в Україні подібними заявами», - сказав Одарченко.

Говорячи про ситуацію в Криму, він висловив думку, що Турчинов як Головнокомандуючий «чинив абсолютно правильно, не застосовуючи зброю».

Читайте такожУ Партії регіонів виступили проти переобрання в.о. Президента

«Тому що застосування зброї в тих умовах, в яких це відбувалося в Криму і відбувається в Донецьку, воно б призвело до дуже великих людських жертв і, можливо, непоправних наслідків для України», - відзначив депутат.

Крім того, він додав, що ще не чув про те, щоб хтось із депутатів вже був долучений до збору підписів за проведення такого засідання.