REUTERS

Як мінімум двоє жителів Слов'янська поранені та, можливо, один убитий в результаті попадання снарядів у житлові багатоповерхові будинки. Про це повідомляє очевидець з місця події, передає "ОстроВ".

За інформацією очевидця, терористи ведуть артилерійський обстріл позицій українських сил правопорядку на горі Карачун з території кар'єру в мікрорайоні Артема.

Читайте такожТерористи обстрілюють житловий масив у Слов'янську задля провокації

Відео дня

«Українські силовики зробили у відповідь вогонь з артилерії. Кілька снарядів розірвалися на території житлових багатоповерхових будинків мікрорайону Артема. В результаті двоє жителів поранено, один, ймовірно, загинув. Жителі спускаються в підвали будинків...», - повідомляє очевидець.

За його інформацією, ці багатоквартирні житлові будинки розташовані в безпосередній близькості від вищезгаданого кар'єру, де засіли проросійські бойовики. М-н Артема знаходиться в північній частині міста на пагорбі. Гора Карачун, де розташована також телерадіомовна вишка, знаходиться на найпівденнішій околиці Слов'янська. Фактично це вже територія Краматорської міської ради.

Читайте такожУ перестрілці в Слов'янську снарядом пошкодило газопровід - ЗМІ

Також, за словами очевидців, проросійські терористи вели вогонь з невстановлених переносних знарядь по позиціях українських сил з території міського РАГСу, який знаходиться в цьому ж районі. Провівши певну кількість пусків, вони змінюють місце дислокації і проводять нову серію пусків.

Пошкоджено будівлю Хлібзаводу, що розташований поруч із будинками.

"Багато поранених і вбитих. Швидкі не забирають трупи", - повідомляє очевидець зі Слов'янська.