REUTERS

Терористи, які захопили Слов'янськ, планують підірвати в місті хімікати й звинуватити в цьому українську армію. Таку інформацію повідомив на допиті один з бойовиків, заарештованих під час антитерористичної операції на Донбасі. Про це розповіло "Обозревателю" джерело в керівництві АТО.

Як раніше повідомлялося, українська розвідка отримала дані про те, що терористи привезли до Слов'янська кілька ящиків з невідомою речовиною. Бойовики, які доставили їх, мали при собі надсучасні протигази і комплекти медичного хімзахисту.

Читайте такожЯрема: АТО буде проводитися до повного знищення бойовиків

Відео дня

Зараз, за даними джерела, всі бойовики отримали протигази і комплекти протихімічного захисту. Крім того, деякі місцеві посібники терористів в терміновому порядку евакуювали свої сім'ї і найближче оточення зі Слов'янська.

Читайте такожНємцов: "Російська весна" на ділі стала "кадировською", Путіну нема про що брехати росіянам

Джерело повідомляє, що на території "Хімпрому" недалеко від магазину "Перехрестя" загарбники вже замінували ємності з сірчаною кислотою, які будуть підірвані під час атаки сил АТО. Після цього терористи звернуться до Росії з проханням ввести війська і захистити мирне населення від української армії.